Apply - Esoft COM

Grafisk Designer

Vi søger en dygtig Grafisk Designer til vores marketingafdeling. Som Grafisk Designer vil du spille en central rolle i at opretholde og udvikle vores visuelle identitet på tværs af digitale og trykte marketingmaterialer.

Ansvar og primære opgaver

Din hovedopgave vil være at designe salgs- og markedsføringsmateriale samt at udvikle brugergrænseflader (UI/UX) til vores kundevendte værktøjer. Du vil samarbejde tæt med kollegaer i marketing, ledelse, salg, medieafdelingen og IT-support. Du vil være ansvarlig for:

  • Design af salgs- og markedsføringsmateriale.

  • Opdatering og vedligeholdelse af vores hjemmeside uden brug af kode.

  • Skabelse af visuelt indhold til kampagner og sociale medieplatforme.

  • Design af trykte materialer.

  • Yde UI/UX assistance til IT-teamet.

Faglige og personlige kvalifikationer

Vi lægger vægt på kreativ tænkning, en positiv attitude, evnen til at arbejde både selvstændigt og i teams samt omstillingsparathed. Vi forventer desuden at du har kendskab til Adobe XD, Photoshop, Illustrator, InDesign og PowerPoint. Erfaring med After Effects vil være en fordel. Du bedes uploade dit portfolio som en del af din ansøgning. Du kan derudover blive bedt om at deltage i en case-opgave.

Hvad tilbyder vi?

Du vil få adgang til en kraftig Macbook og en god skærm til at udføre dine opgaver. Du vil blive en del af et team af dedikerede medarbejdere, som vægter samarbejde og kommunikation højt. Dit arbejdssted bliver vores nye, flotte kontor i København SV. Vi arbejder desuden hybridt, så der vil være rig mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsdage så det passer både dig og os bedst muligt.

Ansøgning

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer ligeledes til samtaler løbende.

Interesseret? Så send dit CV, dit portfolio og en motiveret ansøgning via linket nedenfor (vær opmærksom på at vi kun læser ansøgninger sendt via linket nedenfor). Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Interim Head of Marketing – Nicolai Holmø (ngh@esoft.com).

Hos EFKT er vi forpligtet til at udvikle mangfoldigt talent på alle niveauer. Vi opfordrer alle interesserede kandidater til at ansøge, uanset alder, race, kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller etnicitet.

Om EFKT

EFKT er en innovativ virksomhed, der specialiserer sig i digital marketing. Vi arbejder på tværs af Norden for at skabe unikke og effektive marketingløsninger for vores kunder. Med et team af dedikerede professionelle stræber vi efter at levere fremragende resultater og bidrage til vores kunders succes.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Contact:
Apply before: 16. april 2024