Apply - Esoft COM

Freelance fotografer til Nakskov-egnen

Vi søger freelance fotografer til Nakskov-egnen

Trives du i en hverdag med en stor kontaktflade til forskellige mennesker? Brænder du samtidig for at fotografere? Og har du et skarpt blik for såvel detaljerne som det store overblik, når du arbejder?

Så er du faktisk lige den samarbejdspartner, som vi hos Esoft søger. Vi er et stort og meget dygtigt fotografteam, og vi sætter en ære i altid at gøre os umage, så vi hjælper vores kunder med det bedst mulige grundlag for at få solgt deres bolig eller erhvervsejendom.

Hvad kan du - og hvem er du?

Du har sans for detaljen og vælger altid den bedste vinkel. Du kan arbejde både håndholdt og med forskellige typer stativer, og din fototekniske viden er på plads. Hvis du også har erfaring med film og/eller drone, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Du er smilende, nærværende og kan se folk i øjnene, og du kan tilpasse dit møde med andre mennesker ud fra den person, du står overfor.

Du kan også motivere dig selv til at yde dit bedste hver gang, og du har den struktur og det overblik, der skal til for at gennemføre en arbejdsdag, som ikke altid er forudsigelig.

Vi tilbyder dig en spændende hverdag

Med over 65 freelance fotografer i temaet, har vi skabt en attraktiv virksomhed, hvor det er muligt at skabe en god indkomst for dig. Vi sørger for at din kalender er optimalt booket på de dage, du har stillet dig til rådighed, så du derved kan koncentrere dig om at tage gode billeder samt film og give husejer en god oplevelse.

Alt fotografudstyr stiller vi til rådighed.

For at sikre dig den bedste start, vil du naturligvis blive oplært gennem et højt, fagligt introduktionsprogram, som vil klæde dig på til at arbejde efter Esoft høje standarder. Vi sørger også løbende for uddannelse i nye produkter samt udvikling af dine faglige kompetencer.

Du skal have kørekort og eget CVR nr.

Er det dig, vi leder efter?

Kan du spejle dig selv i ovenstående, så send os, via nedenstående link, en ansøgning, der fortæller os, hvorfor du er den rigtige til at hjælpe os. Vores kultur rammer vi i øvrigt ind under to hashtags; #ViGørOsUmage og #ViSkaberResultater.

Samtaler afholdes løbende, send derfor allerede nu din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Fox Maule på mail: fm@esoft.com

Om Esoft

Esoft er Nordens største og markedsledende virksomhed, som hjælper ejendomsmæglere med at producere og anvende digitalt markedsføringsindhold. Fra det første knips, når fotografen fanger boligdrømmen, over produktion af sælgende, digitale produkter - til fuldt integrerede, automatiserede og effektive markedsføringsløsninger, som skaber bemærkelsesværdige resultater.

Vi består i dag af fire sammenbragte virksomheder med selvstændige identiteter, som er til stede i Norge, Sverige og Danmark; Esoft, Pro-Plan, SIXT og Inviso. Vi er mere end 300 medarbejdere, og vi omsætter for mere end en kvart milliard.

Contact:
Apply before: snarest muligt