Apply - Esoft COM

Fotografer - Aarhus, Djursland, Holstebro/Silkeborg

Vi søger kvalitetsbevidste fastansatte fotografer til Aarhus, Djursland, Holstebro/Silkeborg

Trives du i en hverdag med en stor kontaktflade til forskellige mennesker? Brænder du samtidig for at fotografere? Og har du et skarpt blik for såvel detaljerne som det store overblik, når du arbejder?

Så er du faktisk lige den nye kollega, som vi hos Esoft søger. Vi er et stort og meget dygtigt fotografteam, og vi sætter en ære i altid at gøre os umage, så vi hjælper vores kunder med det bedst mulige grundlag for at få solgt deres bolig eller erhvervsejendom.

Hvad kan du - og hvem er du?

Du har sans for detaljen og vælger altid den bedste vinkel. Du kan arbejde både håndholdt og med forskellige typer stativer, og din fototekniske viden er på plads. Hvis du også har erfaring med film og/eller drone, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Du er smilende, nærværende og kan se folk i øjnene og tilpasse dit møde med andre mennesker ud fra den person, du står overfor.

Du kan også motivere dig selv til at yde dit bedste hver gang, og du har den struktur og det overblik, der skal til for at gennemføre en arbejdsdag, som ikke altid er forudsigelig.

Sidst men ikke mindst, så har du kørekort til bil – og det er op til dig, om du vil køre i firmabil eller egen bil i dit arbejde. Esoft godtgør for kørsel i egen bil.

Vi tilbyder dig en spændende hverdag

Som fotograf ved Esoft tilbydes du en fuldtidsstilling med pension og sundhedsforsikring, og du kommer til at køre ud til dagens opgaver direkte fra din egen bopæl. Arbejdstiden varierer efter sæson, og du skal i den forbindelse være indstillet på, at der vil være perioder, hvor du skal stå til rådighed for weekendarbejde.

Alt fotografudstyr stiller vi til rådighed.

For at sikre dig den bedste start, vil du naturligvis blive oplært gennem et højt, fagligt introduktionsprogram, som vil klæde dig på til at arbejde efter Esoft høje standarder. Vi sørger også løbende for uddannelse i nye produkter samt udvikling af dine faglige kompetencer.

Er det dig, vi leder efter?

Kan du spejle dig selv i ovenstående, så send os, via nedenstående link, en ansøgning, der fortæller os, hvorfor du er den rigtige til at hjælpe os. Vores kultur rammer vi i øvrigt ind under to hashtags; #ViGørOsUmage og #ViSkaberResultater.

Samtaler afholdes løbende, send derfor allerede nu din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael S. Petersen på msp@esoft.com eller 40 50 24 67.

Om Esoft

Esoft er Nordens største og markedsledende virksomhed, som hjælper ejendomsmæglere med at producere og anvende digitalt markedsføringsindhold. Fra det første knips, når fotografen fanger boligdrømmen, over produktion af sælgende, digitale produkter - til fuldt integrerede, automatiserede og effektive markedsføringsløsninger, som skaber bemærkelsesværdige resultater.

Vi består i dag af fire sammenbragte virksomheder med selvstændige identiteter, som er til stede i Norge, Sverige og Danmark; Esoft, Pro-Plan, SIXT og Inviso. Vi er mere end 300 medarbejdere, og vi omsætter for mere end en kvart milliard.

Contact:
Apply before: snarest muligt