Apply - Esoft COM

Regional Kundechef til Hovedstaden

Brænder du for salg, muligheden for at have kunde-ansvar, og trives du ikke mindst med at stå på mål for dine egne resultater? Så er jobbet som kundechef hos os måske det helt rigtige for dig!

Vi skaber boligdrømme

Vi er alt dét, boligdrømme er skabt af. Det har vi været i mere end 20 år – og vi er det stadig. Vi var de første på markedet, og med vores fokus på kvalitet og innovation er vi fortsat dem, som udpeger retningen i mæglerbranchen, når snakken falder på effektiv digital markedsføring. Vi producerer det indhold, der puster boligdrømme til live og hitter på boligmarkedet i dag – og i morgen.

Esoft er mæglernes foretrukne samarbejdspartner til digital markedsføring og en af verdens største leverandører af indhold, der gør boligdrømme til virkelighed. Det privilegie agter vi at fastholde. Derfor søger vi en ekstra Kundechef til Region Hovedstaden, som er initiativrig, selvstændig og trives med at tage ansvar for, at mæglernes ejendomspræsentationer sidder i skabet – hver gang.

Hvem er du, og hvad kan du?

Vi gør os umage, og det samme gør du selvfølgelig. Det er en hovedbestanddel i vores DNA; at gøre sig umage med at hjælpe ejendomsmæglerne med at skabe bemærkelsesværdige resultater.

Du har derudover muligvis erfaring fra ejendomsmæglerbranchen eller virksomheder beslægtet hermed, men det er ikke et krav – men uanset baggrund har du stor lyst og interesse i at være frontløber med koncepter og løsninger, som løbende sætter nye standarder for digital markedsføring af ejendomme.

Du har en kommerciel og udviklingsorienteret tilgang til dagligdagen, og ved hjælp af dit stærke drive og tillidsvækkende væsen skaber du relationer og resultater, der er værd at samle på. Du trives i en foranderlig hverdag og forstår selvstændigt at strukturere din tid og indsatser.

Vi forventer, at du er en erfaren sælger, der gennem flere år har vist, at du med flid, seriøsitet og grundighed er i stand til at levere ekstraordinære resultater år efter år.

Hvad tilbyder vi dig?

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø. Vores værdier; kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Du bliver en del af et team med et tæt samarbejde, godt kollegaskab og oftest med et godt grin i hverdagen.

Esoft har hovedkontor i Odense, og forventeligt vil du efter grundig introduktion bruge 1 ugentlig arbejdsdag hver 14. dag på hovedkontoret – resten af tiden vil være med udgangspunkt fra egen hjemmeadresse, hvor hovedparten af arbejdsdagen bruges på kundebesøg i eget distrikt.

Skal du med på rejsen?

Har du spørgsmål til stillingen eller Esoft som virksomhed/forretning, så er du velkommen til at kontakte vores Salgs- og Markedschef Michael Helding på mhe@esoft.com. Er du allerede sikker på, at det er dig, vi mangler, så send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

Vi afholder samtaler løbende, og stillingen besættes, når den rette er fundet med forventet opstart 1. august 2022.

Hvem er Esoft?

Esoft leverer innovative markedsføringsløsninger, der indeholder både fotografydelser, tekstforfatning, online markedsføring, 3D-visualiseringer mv. - alt sammen noget, der gør hverdagen lettere for primært ejendomsmæglere, men også andre interessenter i boligmarkedet. Vi er en international og nytænkende virksomhed, der arbejder for hele tiden at levere nye digitale produkter til vores kunder.

Siden begyndelsen i år 2000 har vores +850 medarbejdere dagligt arbejdet med at producere, redigere, distribuere og aktivere markedsføring, der påvirker sælger til at vælge mægler. I over 20 år har vi haft kontinuerlig vækst på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam. Vi er markedsleder i Danmark og agter at fastholde og udvikle denne position.

Esoft er en passioneret og handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme. I mere end 20 år har vi arbejdet med at hjælpe ejendomsmæglere over hele verden ved at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer.

Besøg www.esoft.dk for at lære mere om vores kultur og forretning.

Contact: Michael Helding
Apply before: snarest muligt