Apply - Esoft COM

Videoeditor

Esoft søger en nyuddannet, dynamisk videoeditor

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og vi har derfor mulighed for at tilbyde en editor velkommen på holdet, der kan være med til at løfte vores forretning til et endnu højere niveau.

Vores forretning er bygget op omkring det at skabe markedsføring til ejendomsmæglere, og vi tilbyder kreative løsninger indenfor billeder, video, film, animation, visualisering og virtuelle fremvisninger (VR) til ejendomsmæglere. Har du en passion for at producere film, og har du blik for at fremstille boliger på den helt rigtige måde? Så er det lige præcis vores rejse, du skal være en del af.

Hvem er du, og hvad kan du?

Du brænder for at lave film, både på et teknisk plan, men også i processen med at sætte en storyline sammen og fortælle en god historie. I denne sammenhæng har du også forståelse for og interesse i, hvordan det tekniske kan underbygge den gode fortælling og formidling.

Både i processen med at opsætte en storyline samt optage og redigere film kan du tænke innovativt og ud af boksen. Du er kreativ og iderig, og du kan stille spørgsmålstegn ved det, der bliver sagt for at udfordre og nytænke perspektiverne. Samtidig er du også kvalitetsbevidst.

Du skal have tidligere erfaring med at redigere film, enten fra uddannelse eller andet arbejde. I denne forbindelse har du gerne kendskab til forskellige typer kameraer og andet udstyr. Du har erfaring med Adobepakken og især programmerne Premiere Pro og After Effects.

En del af team Media & Marketing

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation og respekt. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel for hinanden og for vores kunder.

Du bliver en del af teamet Media & Marketing, hvor vi har fuld fart på speederen og store ambitioner. Vi værdsætter teamspirit og god sparring mellem kolleger, så vi kan finde den bedste løsning sammen og hjælpe hinanden med at bringe opgaverne i mål. Du bliver således en vigtig brik i vores fortsatte succes og vækst.

Du vil få din daglige gang i filmafdelingen, hvor vores to filmskabere løser en bred vifte af opgaver, som bl.a. omfatter at:

  • udvikle og redigere projektfilm
  • udtænke metoder og teknikker til nye koncepter
  • redigere interviews
  • indgå løbende i udviklingen af mæglerkæders standard filmprodukter
  • arbejde med Motion Graphics.

Konkrete arbejdsopgaver

Dine konkrete arbejdsopgaver vil være at:

  • assistere vores to filmskabere med at klippe videoer til SoMe og andre platforme
  • arbejde kreativt med Adobe pakken (Pr, Ae, Ps, Ai)
  • klippe korte interviewfilm
  • deltage i udviklingsmøder.

Du kan også selv være med til at skabe din dagligdag og rolle ved at komme med idéer til kompetencer, du godt kunne tænke dig at dygtiggøre dig inden for.

Skal du med på rejsen?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, os som virksomhed, eller er du blot nysgerrig? Så er du velkommen til at kontakte vores Filmskaber Søren Grau Rasmussen på sra@esoft.com eller +45 31 47 86 32. Er du allerede sikker på, at din næste tid skal være hos os, så send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

Ansøg hurtigst muligt.

Hvem er Esoft?

Esoft er en passioneret og handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme. I mere end 20 år har vi arbejdet med at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer til og for ejendomsmæglere over hele verden, og vi er mæglernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en af verdens største leverandører af indhold, der gør boligdrømme til virkelighed, og vi er markedsledere i Danmark. Vi agter at fastholde og udvikle disse positioner, og det gør vi fremfor alt ved, at vi altid gør os umage i alt, hvad vi gør.

Esoft blev startet i år 2000, og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi tæller 850+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, UAE og Vietnam.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.

Kontakt: Søren Grau Rasmussen på sra@esoft.com eller +45 31 47 86 32.

Contact:
Apply before: snarest muligt