Apply - Esoft COM

PA for CEO og ledelsessupport til øvrig ledergruppe

Studentermedhjælper til supportopgaver for den danske ledelse

Trives du med at have mange bolde i luften på en gang? Og kan du jonglere med et væld af spændende opgaver i spændingsfeltet mellem det kommercielle og det administrative? Så er det netop dig, vi har brug for som support til vores ledelsesteam.

Vi har rigtig travlt både med nuværende kunder og nye kunder, der strømmer ind i butikken. Derfor søger vi den helt rette kandidat, der kan gribe alle de bolde, som kollegerne i den danske forretning smider op i luften.

Hvem er du, og hvad kan du?

Du er struktureret, arbejder systematisk og er god til at holde overblik. Du trives med at have mange bolde i luften på samme tid og kan arbejde inden for forskellige områder alt efter behov. Du kan derfor også omstille dig i en afvekslende hverdag. Et vigtigt aspekt er, at du er drevet af at gøre en forskel for både virksomheden og dine kolleger.

Da du vil have en bred kontaktflade mellem forskellige afdelinger, er det vigtigt, at du er en god relationsskaber, som formår at samarbejde med forskellige personer både internt og eksternt. I denne forbindelse har du en serviceorienteret indstilling og brænder for at yde en god kundeservice.

Du er god til at tilegne dig viden omkring systemer og føler dig hurtigt tilpas i at navigere rundt i og på tværs af forskellige systemer. I denne forbindelse kan du arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst.

Hvad tilbyder vi dig?

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel for hinanden og for vores kunder.

Du bliver ikke en del af et konkret team, men du kommer mere til at fungere som support til og en højre hånd for ledelsesteamet, der tæller seks chefroller og vores CEO. En ting er sikkert: Du bliver en vigtig brik i vores fortsatte succes og vækst og får indblik i, hvad det kræver at drive en forretning i vækst.

Konkrete arbejdsopgaver

Overordnet skal du kunne arbejde i spændingsfeltet mellem det kommercielle og driften. Mere konkrete arbejdsopgaver er blandt andet:

 • Opgaver i forbindelse med månedsrapportering
 • Ad hoc-opgaver for den danske ledergruppe
 • Projektstyring af mindre projekter
 • Udarbejdelse af præsentationer
 • Oprettelse af kunder i vores systemer
 • Renskrivning af referater og deltagelse i møder som referent
 • Mødebooking og rejsekoordinering ved udenlandsrejser for ledergruppen
 • Eventkoordinering for lokale arrangementer
 • Øvrige praktiske ad hoc-opgaver

Det med småt …

 • Du er i gang med en relevant uddannelse.
 • Du har mulighed for at have hjemmearbejdsdage, men det er en stilling, der primært er på kontoret.
 • Vi aftaler en løn ud fra dine kvalifikationer.
 • Du kan have opstart snarest muligt.

Skal du med på rejsen?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, virksomheden, eller er du blot nysgerrig, så er du velkommen til at kontakte vores Driftschef Lena Adler på lea@esoft.com eller 25559102. Er du allerede sikker på, at det er dig, vi mangler, så send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

Vi lader stillingen stå åben, til vi finder den rigtige kandidat.

Hvem er Esoft?

Esoft blev startet i år 2000, og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi tæller 850+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam. Vi er en passioneret og handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme.

I mere end 20 år har vi arbejdet med at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer til og for ejendomsmæglere over hele verden, og vi er mæglernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en af verdens største leverandører af indhold, der gør boligdrømme til virkelighed, og vi er markedsledere i Danmark. Vi agter at fastholde og udvikle disse positioner, og det gør vi fremfor alt ved, at vi altid gør os umage i alt, hvad vi gør.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.

Kontakt: Lena Adler på lea@esoft.com eller 25559102

Contact: Lena Adler
Apply before: snarest muligt