Apply - Esoft COM

IT Supporter

Har du interesse og flair for skalerbare systemer med høj troughput? Har du flair for en bred vifte af IT-opgaver, og er du nysgerrig på at udvikle og optimere IT-systemer?

Så er du personen, vi søger.

Jobindhold

Vi søger en IT-supporter, hvor arbejdsopgaver som 1st & 2nd-level support af Esofts egne systemer samt 1st-level support af Esofts systemer fra en ekstern leverandør kan mestres. Ad-hoc-opgaver, PC-support og klargøring af arbejdsstationer vil ligeledes være en del af dit daglige arbejds-flow. Du vil endvidere skulle lave End-to-end Test af nyudviklede funktioner i Esofts egne systemer. Registrering af udleveret hardware til medarbejdere, aktivering af nye medarbejdere ud fra detaljerede tickets samt inaktivering af tidligere medarbejdere bliver også nogle af dine væsentlige arbejdsopgaver i afdelingen.

Faglige kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du er pro-aktiv i forhold til at opsøge arbejdsopgaver, der venter på at blive udført. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, hvor din tech-forståelse gør, at du kan løse de arbejdsområder, dine resultater lever op til.

Personlig profil

Som person er du resultatorienteret og drevet af at gøre en forskel for virksomheden og dine kollegaer. Du skaber resultater gennem drive og indsigt i både muligheder og behov. Du er udadvendt og kan kommunikere med nye mennesker på tværs af organisationen – både face-to-face og på telefonen eller Teams. Du er ivrig efter ny læring og formår at løfte arbejdsopgaverne med dit team. I den forbindelse vil det falde dig naturligt at samarbejde med en bred berøringsflade på flere niveauer.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, virksomheden eller er du blot nysgerrig, så er du velkommen til at kontakte Michael Hermansen på telefon 25559135, eller send din ansøgning og CV via linket nedenfor.

Om Esoft

Esoft er en passioneret, handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme. I mere end 20 år har vi arbejdet med at hjælpe ejendomsmæglere over hele verden ved at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer. Vi er markedsledere i Danmark og agter at fastholde og udvikle denne position.

Esoft blev startet i år 2000, og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi tæller 750+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.

Contact: Michael Hermansen
Apply before: 25. september 2021