Apply - Esoft COM

2 praktikstillinger inden for content marketing og digital markedsføring

Vil du være med til at markedsføre indhold, der skaber boligdrømme?

Kan du svare ja, er du et skridt nærmere en superfed og ikke mindst lærerig praktikplads inden for markedsføring og brandudvikling hos en af verdens førende leverandøre af content til ejendomsmæglere.

Vi mangler nemlig to praktikanter til vores Markedsudviklingsafdeling på vores danske kontor i Odense – den ene er en kreativ stilling, den anden mere teknisk og performance-orienteret.

Praktikforløbene strækker sig over minimum 3 måneder, helst med start i midt august til midt december eller længere. Vi forventer, du kan arbejde mindst 25 timer om ugen (3-4 dage).

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens 3 studentermedhjælpere, den anden praktikant og vores Markedsudviklingschef og så har du derudover et hav af gode kolleger i ryggen, både på vores markeder i Danmark og Sverige, men også i vores internationale forretning.

Praktikant til content

Som content praktikant har du skriveevnerne i orden og elsker at lege med ord og billeder, der fanger interesse og genererer engagement. Du kommer til at arbejde med adskillige platforme og spændende opgaver, der aldrig er ens. Dine primære opgaver vil dog være:

 • Tekstforfatning cross media
 • SEO-tekster til website
 • Content produktion cross media
 • Sociale medier

Praktikant til digital markedsføring

Har du styr på SEO og ved hvordan vi bliver Googles favorit gennem Adwords? Så er stillingen som digital markedsførings-praktikant lige noget for dig. Her får du mulighed for at nørde med ord og optimere, så vi altid står skarpt blandt konkurrenterne. Dine primære opgave vil være:

 • Teknisk SEO
 • Digital markedsføring / Facebook BM + Linkedin BM
 • Adwords
 • Websiteoptimering

For begge profiler gælder, at:

 • Du er igang med en relevant uddannelse
 • Du er struktureret og god til at overholde deadlines
 • Du har kendskab til og erfaring med opgaverne tilknyttet den praktikplads, som du søger.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Vi er et team med fuld fart på speederen, hvor der altid er tid til et godt grin, og vi hjælper hinanden med at bringe opgaverne i mål.

Stillingen er ulønnet, og praktikopholdet skal derfor være en meritgivende del af din uddannelse.

Skal du med på rejsen?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ane Kirk Andersen, Chief Marketing & Innovation Officer. Er du allerede sikker på, det er dig, vi mangler, så send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt.

Om Esoft

Vi er mæglernes foretrukne samarbejdspartner og en af verdens største leverandører af indhold, der gør boligdrømme til virkelighed.

Siden år 2000 har vores +850 medarbejdere i Danmark, Sverige, Dubai og Vietnam dagligt arbejdet med at producere, redigere, distribuere og aktivere markedsføring, der påvirker sælger til at vælge mægler – og køber til at vælge netop din ejendom.

Vi er markedsleder i Danmark og agter at fastholde og udvikle denne position og samtidigt varetager afdelingen ansvaret for udviklingen af vores overordnede Esoft-brand. Det er den rejse, du bliver en vigtig spiller på, og vi frem til at byde dig velkommen som en del af holdet.

Kontakt Ane Kirk Andersen+45 2555 9194
Apply before: snarest muligt