Apply - Esoft COM

Produktchef med fingeren på content-pulsen

Ser du hvad mæglerbranchen har brug for i morgen og kan have det klar, før de selv ved, at behovet er der? Så er du godt på vej til at kunne blive vores nye Produktchef i Danmark.

Vi søger en Produktchef som med stærk hånd og stort overblik kan styre vores produktudvikling sikkert igennem alle faser fra tanke til handling og den efterfølgende vedligeholdelse – og derigennem sikre at der innoveres produkter og services der skaber den største værdi for vores kunder og for Esoft.

Jobindhold

Det vil være fedt hvis du kan se ind i fremtiden og har den særlige sans og opfindsomhed der gør, at du hele tiden har nye ideer til, hvordan vi kan præsentere vores kunders budskaber endnu stærkere – både gennem produkter og services. Det gør du gennem at få tidens muligheder inden for teknologi, digitale medier og kompetencer til at spille sammen med det, som gør en forskel for såvel køber som sælger, så vi derigennem stiller vores mæglere stærkest.

Faglige kvalifikationer

Du har bevist dine resultater gennem din evne til at styre projekter og processer målrettet igennem. Din produktværktøjskasse er veludrustet og du elsker at have mange bolde i luften og brænder indgående for produkt- og forretningsudvikling.

Du har en god tech-forståelse der gør, at du uden udfordring kan kombinere kreative ideer til produkter og services som kan sælges og leveres på den mest optimale måde. De sociale medier er i den sammenhæng en vigtig faktor og viden om content creation og sammenspil cross media er derfor en klar fordel.

Personlig profil

Som person har du et højt energiniveau, og tager ejerskab for kundernes behov og problemstillinger. Du er drevet af resultater og at gøre en forskel – både for virksomheden og for vores kunder. Resultaterne skaber du gennem drive og indsigt i både muligheder og behov, samt de stærke samarbejder du opbygger på tværs af vores organisation.

Du har en særlig evne til at få ting til at ske og med din vedholdenhed formår du at bringe det fra tanke, til handling og helt ud på markedet. I den forbindelse vil det falde dig naturligt at samarbejde med en bred berøringsflade på mange organisatoriske niveauer.

Vi lægger vægt på, at du er en professionel sparringspartner, der formår at motivere og inspirere dine omgivelser. Derfor har du også fremragende kommunikations- og samarbejdsevner, og din udadvendte natur samt faglige viden får dine budskaber igennem på en konstruktiv måde og dit projektledergen sikrer at tingene sker.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Du bliver en del af teamet Markedsudvikling som består af produkt- og marketingfunktionerne. I tæt samspil med dine nærmeste kolleger, salgs- og kundeafdelingen samt vores drifts- og kvalitetsafdeling skal du udvikle og vedligeholde vores markedstilbud så det både er tidssvarende og på samme tid fremadskuende, da vi altid søger, at være på forkant med marked, kunder og behov.

En væsentlig opgave bliver også at sikre en effektiv og fejlfri systemunderstøttelse af vores produktions- og leverance-flow i et tæt samarbejde med vores produktion i Vietnam og vores Tech afdeling.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, virksomheden eller er du blot nysgerrig, så er du velkomme til at kontakte CEO Ian Holmgaard på iho@esoft.com, eller send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

Om Esoft

Esoft er en passioneret handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme. I næsten 20 år har vi arbejdet med at hjælpe ejendomsmæglere over hele verden ved at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer. Vi er markedsleder i Danmark og agter at fastholde og udvikle denne position. For at styrke vores muligheder, søger vi en struktureret og kommercielt drevet produktchef til Norden.

Esoft blev startet i år 2000 og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden.. Vi tæller 750+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.

Contact: Ian Holmgaard
Apply before: snarest muligt