Apply - Esoft COM

Team Leader till kundtjänsten

Esoft hjälper mäklare att marknadsföra sina objekt

Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien.

Är du en driven ledare med ett stort bildintresse? Är du en visionär ledare med fokus på kundnöjdhet? Är du en person som både kan utveckla likaså coacha dina medarbetare med fokus på prestation och välmående? Då kanske detta är drömtjänsten du väntat på.

Vi sitter i fina lokaler på Stigbergsliden i Göteborg.

Ledarskap | Digitalisering | Kundservice

Som Team Leader på Esoft kommer du att stötta, coacha och utveckla dina 6 medarbetare med fokus på måluppfyllnad och trivsel. En stor del av det dagliga arbetet är i vår kundtjänst men i denna roll blir du också en del av Esoft Sveriges ledningsgrupp och kommer arbeta med både strategiska och operativa projekt.

Kundsupporten har många kontaktytor inom bolaget och rätt person kommer att utvecklas och utmanas varje dag. Du som ledare arbetar tillsammans med dina medarbetare och jobbar målmedvetet för att kunden ska få en riktigt bra upplevelse av oss.

I rollen fungerar du som en länk mellan Esoft och kunden. Det är du, som tillsammans med dina kollegor i teamet, ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande på både telefon och mail. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem i ärenden som rör fotografering och marknadsföring av fastigheter.

Vem är du?

Vi tror att rätt kandidat för tjänsten har stor erfarenhet av kundtjänstarbete. En lyckad kandidat brinner för frågor som service, digitalisering och personal. Du bör vara kundfokuserad och resultatorienterad samtidigt som du har ett problemlösande förhållningssätt och gillar att utveckla verksamheten.

Flytande svenska och engelska samt intresse av IT är ett krav.

CV

Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor hör av dig till: Magnus Bramer tel 0727-086555 eller mbr@esoft.com

Ansökningar endast via länken nedan.

Contact: Magnus Bramer
Apply before: Så snart som mulig