Apply - Esoft COM

Studentermedhjælper til editering af film

Brænder du for at editere videoer – og er du samtidig studerende? Så er du et skridt nærmere en superfed og ikke mindst lærerig arbejdsplads hos EFKT, hvor du får mulighed for at arbejde med editering af videoer til sociale medier i ejendomsmæglerbranchen.

Hvem er du, og hvad kan du?

Du har en god grundforståelse for at editere videoer og du har erfaring med Adobe-programmet Premiere Pro eller med DaVinci Resolve. Samtidig har du naturlig flair for sociale medier – både hvad angår content production og tekstforfatning.

Som person er du lærenem og omstillingsparat, ligesom du kan overholde deadlines, der til tider kan være stramme. Du møder altid på arbejde med gåpåmod og en positiv attitude. Sidst men ikke mindst, har du minimum ét år tilbage på dit studie.

Hvad kan du forvente af EFKT?

Du kan forvente en spændende arbejdsplads med fart på og mulighed for at vokse med din rolle. Du bliver en del af Digital Activation, hvor vi har fuld fart på speederen. Vi værdsætter teamspirit og god sparring mellem kollegaer, så vi kan finde den bedste løsning sammen og hjælpe hinanden med at bringe opgaverne i mål. Du bliver således en vigtig brik i vores fortsatte succes og vækst.

Du vil have din daglige gang på vores nye kontor i Harvings Pakhus i Sydhavnen, men der vil også forekomme dage hjemmefra. Arbejdstiden vil være 10-15 timer om ugen og tidsrummet kan variere – men du må forvente både aften- og weekendarbejde. Vi tilbyder blandt andet gratis fitness, personalerestaurant samt 6 ugers betalt ferie om året.

Skal du med på rejsen?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, os som virksomhed eller er du blot nysgerrig, så er du velkommen til at kontakte vores Digital Activation Manager, Gitte Sørensen på gso@efkt.com - Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV via linket herunder.

Hos EFKT er vi forpligtet til at udvikle mangfoldigt talent på alle niveauer. Vi opfordrer alle interesserede kandidater til at ansøge, uanset alder, race, kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller etnicitet.

Contact:
Apply before: snarest muligt