Apply - Esoft COM

Head of Marketing

Er du passioneret for at skabe markant tilstedeværelse på markedet og lede et team mod succes? Besidder du dygtigheden til at transformere marketing fra et delvist omkostningscenter til en væsentlig indtægts- og profitgenerator? Så kan du være den Head of Marketing, vi leder efter til at styrke EFKT & Zignas position på de nordiske markeder.

Ansvar og primære opgaver

Som Head of Marketing vil du spille en afgørende rolle i udviklingen og implementeringen af marketingstrategien for EFKT & Zigna, med det formål at styrke vores value proposition og opfylde forretningsbehovene. Dine nøgleopgaver vil omfatte:

  • Udvikling af marketingstrategi for at understøtte vores value proposition og forretningskrav.

  • Ledelse af performance marketing ved at eksekvere og følge op på digitale kampagner på Linkedin, Meta, og Google.

  • Daglig ledelse af marketingteamet og sikre opfyldelse af års- og kvartalsplaner baseret på et årshjul og marketingplan.

  • Samarbejde tværfagligt for at forstå, producere, og levere på forretningsbehov.

  • Bidrage i den nordiske ledelsesgruppe.

Din profil

For at trives i rollen som Head of Marketing, bør du have:

  • Minimum 5 års erfaring med ledelse af et marketingteam, fortrinsvis indenfor B2B, med et stærkt fokus på vækstskabelse og performance marketing.

  • Dokumenteret erfaring med brand building, strategisk B2B-marketing, lead generering, og performance marketing gennem Linkedin, Meta og Google.

  • Evnen til at arbejde hands-on samt lede og inspirere dit team.

  • Kreativitet, selvstændighed, ansvarlighed og en detaljeorienteret tilgang.

  • Omstillingsparathed og være klar til opgaveløsning.

Vi tilbyder

En central rolle i EFKT & Zigna, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens marketingstrategi og -indsatser. Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor åbenhed, respekt og samarbejde er nøglen til succes. Vi værdsætter innovation og initiativtagen, og ser fejl som en mulighed for læring og udvikling.

Praktiske oplysninger

Dit primære arbejdssted vil være på vores nye, flotte kontor i København SV. Vi arbejder hybridt, så det vil også være muligt at arbejde hjemmefra. Vi vurderer ansøgninger løbende og opfordrer derfor interesserede kandidater til at ansøge hurtigst muligt.

Interesseret? Send dit CV og ansøgning via linket nedenfor (vær opmærksom på at vi kun betragter ansøgninger indsendt via linket nedenfor). Har du spørgsmål om stillingen eller vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte Interim Head of Marketing, Nicolai Holmø, på ngh@esoft.com.

Hos EFKT er vi forpligtet til at udvikle mangfoldigt talent på alle niveauer. Vi opfordrer alle interesserede kandidater til at ansøge, uanset alder, race, kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller etnicitet.

Om EFKT

EFKT er den førende virksomhed indenfor digital marketing i ejendomsmæglerbranchen i Norden. Vi er dedikerede til innovation, data og kreativitet for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste resultater. EFKT har over 800 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Sverige, Norge, og Vietnam og opkøbte i i februar 2024 Zigna.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos EFKT & Zigna!

Contact:
Apply before: 25. april 2024