Apply - Esoft COM

Nordisk Produktchef

Markedsføring for Mæglere i Norden

Esoft Nordic er Nordens største og markedsledende virksomhed, som hjælper ejendomsmæglere med at producere og anvende digitalt markedsføringsindhold. Fra det første knips, når fotografen fanger boligdrømmen, over produktion af sælgende digitale produkter - til fuldt integrerede, automatiserede og effektive markedsføringsløsninger, som skaber bemærkelsesværdige resultater.

Vi består i dag af fire sammenbragte virksomheder med selvstændige identiteter, som er til stede i Norge, Sverige og Danmark; Esoft, Pro-Plan, Sikt Bolig og Inviso. Vi er mere end 300 medarbejdere, og vi omsætter for mere end en kvart milliard.

Hånden på rettet mod fremtiden

Vi søger en Nordisk Produktchef, som med en sikker hånd og et stort overblik kan styre vores produktudvikling sikkert igennem alle faser fra tanke over implementering og evolution til efterfølgende vedligeholdelse – og derigennem sikre, at vores produkter og services skaber den største værdi for vores kunder og for Esoft.

Det vil være fedt, hvis du kan se ind i fremtiden og har den særlige sans og opfindsomhed, der gør, at du hele tiden har nye kommercielle bæredygtige ideer til, hvordan vi kan hjælpe vores kunder endnu bedre.

Spændingsfeltet mellem IT/TECH og Marketing

Du har dokumenteret erfaring som produktchef i en BtB-virksomhed, der leverer sammensatte og komplekse løsninger, hvor IT/TECH har stor betydning i det daglige. Selvfølgelig meget gerne med konkret erfaring fra en medie-, film- eller fotografvirksomhed. Din erfaring tæller emner som; kommerciel konceptudvikling, produktimplementering, udvikling og vedligeholdelse af sortiments, produkt- og prisplaner (PIM). Du er stærk på rapportering; både på afsætning og indtjening.

Globalt udsyn og samarbejde

Du er rutineret i at samarbejde med mange stakeholdere i det daglige. Og gerne også internationalt, da en væsentlig del af dit arbejde sker sammen med vores dygtige kollegaer i Vietnam, som både udvikler og producerer indhold til os. Din IT/TECH-forståelse gør, at du, uden udfordringer, kan kombinere kreative ideer og udvikle produkter og services, som kan sælges og leveres digitalt. Har du erfaring med PaaS eller SaaS eller andre abonnementslignende modeller, er det absolut en styrke.

Nordisk ledelsesopgave

Du bliver leder for den Nordiske Produktafdeling, som tæller fire medarbejdere, og du kommer til at indgå i den Nordiske ledelsesgruppe. Vores tidligere danske produktchef har valgt at hjælpe os i Vietnam med den globale vækstrejse. Det er nyt for os at operere nordisk, og afdelingen er sammensat af mennesker fra de fire virksomheder. Det bliver dit ansvar og din fornemmeste opgave at bygge og lede en homogen og stærk, Nordisk produktafdeling.

Vækstrejse med innovation som DNA

Kan du spejle dig selv i ovenstående, så send os en ansøgning via nedenstående link, der fortæller os, hvorfor du fagligt er den rigtige til at hjælpe os, og hvordan du menneskeligt også kan bidrage på vores vækstrejse. Vores kultur rammer vi i øvrigt ind under to hashtags; #ViGørOsUmage og #ViSkaberResultater.

Samtaler afholdes løbende, send derfor allerede nu din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ian Holmgaard på iho@esoft.com

Contact:
Apply before: snarest muligt