Apply - Esoft COM

Nordisk Marketingchef

Markedsføring for Mæglere i Norden

Esoft Nordic er Nordens største og markedsledende virksomhed, som hjælper ejendomsmæglere med at producere og anvende digitalt markedsføringsindhold. Fra det første knips, når fotografen fanger boligdrømmen, over produktion af sælgende digitale produkter - til fuldt integrerede, automatiserede og effektive markedsføringsløsninger, som skaber bemærkelsesværdige resultater.

Vi består i dag af fire sammenbragte virksomheder med selvstændige identiteter, som er til stede i Norge, Sverige og Danmark; Esoft, Pro-Plan, Sikt Bolig og Inviso. Vi er mere end 300 medarbejdere, og vi omsætter for mere end en kvart milliard.

Strategi og eksekvering går hånd i hånd

Vi ønsker at samle og styrke vores fælles identitet i ét brand. Vi har forberedt os grundigt, og vi har derfor en ret klar mening om, hvad det skal indeholde, men vi mangler en vigtig brik for at lykkedes. Vi mangler nemlig en dygtig marketing-strateg, der med overblik og ildhu kan bygge et stærkt, forenet, Nordisk brand på fundamentet af vores fire unikke virksomheder og samtidig få vores value-prop til at leve i hjerne og hjerte på tværs af landegrænser.

Stillingen er helt ny – og ligeledes er afdelingen, der skal bygges op, og som du kommer til at have ansvaret for. Rammer, struktur, metoder og processer skal tilpasses, og der skal helt sikkert både brydes ned og bygges om og op. Du skal derfor have jord under neglene til at starte med, og du skal også kunne finde motivationen i at gøre det selv – til at starte med. Der står nemlig ikke en stor marketingorganisation og venter på dig.

Sammen med vores Nordiske ledelse, som du også bliver en del af, skal du udvikle og bygge en effektiv model, der skaber konkrete resultater. Flere kunder, større salg, stærkere relationer, dybere forståelse af vores værdi – flere penge på bundlinjen. Præcis de samme KPI’er, som vores kunder har, og som vi hjælper dem med at indfri.

En Schweitzer-kniv med sort bælte i…

Det gør ikke noget, hvis du tænker, at du er overkvalificeret. Vi søger nemlig efter en rutineret forstærkning, der kan dokumentere, at det meste er prøvet før. Du kommer til at varetage en del roller som; brand-ejer, en del af den Nordiske ledergruppe, strateg, eksekverende (digital) marketingspecialist, kampagneplanlægger - og du bliver omdrejningspunktet i og omkring kommunikationen af vores ”nye” virksomhed. Og så skal du bygge en ny Nordisk marktingafdeling op med dig som menneskeligt og fagligt fyrtårn.

Vækstrejse og en vigtig guiderolle

Kan du spejle dig selv i ovenstående, så send os en ansøgning via nedenstående link, der fortæller os, hvorfor du fagligt er den rigtige til at hjælpe os, og hvordan du menneskeligt også kan bidrage på vores vækstrejse. Vores kultur rammer vi i øvrigt ind under to hashtags; #ViGørOsUmage og #ViSkaberResultater.

Samtaler afholdes løbende, send derfor allerede nu din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ian Holmgaard på iho@esoft.com

Contact:
Apply before: snarest muligt